Playtv - Termeni si conditii de utilizare

Este interzis:
> Folosirea de siteuri cu refresh-uri automate ce duc catre pagini de pe site-ul playtv.adpres.ro
> Incercari de accesari multiple (flood), incercari de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding”, “DOS”, scanari de porturi etc.

Folosind serviciile site-ului playtv.adpres.ro, sunteţi de acord să acceptaţi şi să respectaţi Termenii şi Condiţiile de mai sus.

Drepturi autor:
> Drepturile de autor aparţin posturilor de televiziune, site-ul playtv.adpres.ro fiind doar o aplicatie care automatizeaza conectarea dintre browserul dumneavoastra si televiziunile din Romania. Fiecare post de televiziune promovat pe playtv.adpres.ro este preluat de pe internet, loc in care se regăsesc toate televiziunile care transmit in mediul online.
> Nu răspundem şi nici nu suntem răspunzători pentru transmisia, retransmisia, difuzarea şi redifuzarea posturilor de televiziune aflate pe playtv.adpres.ro.
> Dacă doriţi ca postul dumneavoastra tv să fie exclus din baza noastră de date vă rugăm să ne contactaţi (mediaadpres@gmail.com).

playtv.adpres.ro
> nu este responsabil in nici un fel, si nu poate fi tras la raspundere pentru nefunctionare corecta.
> nu este responsabil pentru eventualele problemele cu drepturi de autor pe care posturile tv le au pentru contentul distribuit (PlayTV NU redistribuie streamul posturilor de televiziune)
> doreste sa rezolve eventualele probleme pe cale amiabila (mediaadpres@gmail.com).